Här kommer nyhetsbrevet för november. Där går det bland annat att läsa om hur du hanterar eventuella julgåvor till de anställda. Vad är avdragsgillt och vad gäller vid julbord? Klicka på länken för att läsa mer.

Ekonominyheter (righteducation.se)

Caroline kommer närmast från Explizit och kommer att arbeta som redovisnings- och lönekonsult hos oss på Bright.

På sin fritid lagar hon gärna en god bit mat, bakar och umgås med familj och vänner. Hon gillar att renovera och stöka på gården, odlar sina egna grönsaker och håller sig i form med allt ifrån promenader till skidor och yoga.

Förra året fick hon alldeles egna peltorkåpor i julklapp. Det passar bra då hon både har jägarexamen och gärna tillbringar tid i skogen och röjer.🌳

I nyhetsbrevet för oktober går det bland annat att läsa om att regeringen satsar på regelförenklingar för företag och att regeringen vill ta bort ersättningen för höga sjuklönekostnader för företag.

https://righteducation.se/nyhetsbrevArkiv/arkivNB-2023-09.php

Carin kommer närmast från Norrlands Yrkeshögskola där hon nyligen avslutat sina studier till redovisningskonsult.

På fritiden är det ridning och familjen som tar upp hennes fokus. Hon gillar att vara ute med husvagnen, båten, skotern, att åka slalom - ja allmänt att vara ute😊

Carin är inte särskilt intresserad av sport i allmänhet men när hennes egna barn är ute på planen så taggar hon till😊

Nu finns nyhetsbrevet för september ute. Där går det bland annat att läsa om att alla födda 1957 nu kompenseras för den uteblivna skattesänkningen gällande pensionen samt att sommarens regn sänker elpriset. Klicka nedan för att läsa alla nyheter.

https://righteducation.se/nyhetsbrevArkiv/arkivNB-2023-08.php

Nu finns nyhetsbrevet för augusti ute. Klicka nedan för att läsa alla nyheter.

https://righteducation.se/nyhetsbrevArkiv/arkivNB-2023-06.php

Bright har semesterstängt vecka 28-31 och vill passa på att önska alla en riktigt fin sommar!

Hanna har tidigare lång erfarenhet inom redovisningsbranschen och kommer närmast från Skellefteå kommun. Hon kommer att jobba som redovisningskonsult hos oss på Bright.

På sin fritid spelar hon gärna spel, både sällskaps och dataspel. En favorit är Valheim - då spelar hela familjen med varandra online. Forza Horizon 5 är ett annat favoritspel. När hon inte spelar med familjen tar hon gärna en tur i sin virtuella racerbil genom Mexicos vibrerande öppna landskap i jakt på nästa uppdrag.

Enligt andra kan Hanna dock vara lite av en dålig förlorare. Hon brukar grymta och leva om en del och ryktet säger att hon en gång kastade tärningarna mot en kompis, men inga bevis finns...

I månadens nyhetsbrev går det bland annat att läsa om att ansökan för elstöd till företag nu är öppen och om den nya momslagen som gäller från 1 juli 2023 . Klicka nedan för att läsa mer:

https://righteducation.se/nyhetsbrevArkiv/arkivNB-2023-05.php

I månadens nyhetsbrev går det bland annat att läsa om vårbudgeten för företag samt att riksdagen nu beslutat om en ny mervärdesskattelag som träder i kraft den 1 juli 2023. Klicka nedan för att läsa mer:

https://righteducation.se/nyhetsbrevArkiv/arkivNB-2023-04.php

crossmenu