Rådgivning

Vi delar gärna med oss

Vi har kunskapen

Vi är själva företagare och vet vad som krävs för att driva ett framgångsrikt företag och delar gärna med oss av all vår kunskap.

Skatterådgivning

Vi hjälper både dig som privatperson, företagsägare och ditt företag med att se över hela er skattesituation för att avgöra om ni betalar rätt skatt och rätt moms. I vår rådgivning ser vi till helheten från samtliga perspektiv.

Är du i tankar på att avsluta, sälja eller genomföra ett generationsskifte i ditt företag? Ta kontakt med oss i god tid för ett framgångsrikt och skatteeffektivt ägarskifte då dessa transaktioner alltid kräver lite planering för att du inte skall få en oväntad och oönskad överraskning när det är dags att deklarera. Vi hjälper er med allt från planeringen till deklarationen.

Omstruktureringar

Vi hjälper er också med andra typer av omstruktureringar såsom likvidationer eller fusioner av era företag.

Företagsvärderingar

Vi har lång erfarenhet av värderingar av ägarledda bolag. En värdering kan vara aktuell vid köp eller försäljning av bolag. Inför ett generationsskifte eller en bodelning kan också en företagsvärdering vara nödvändig, eller inför kapitalanskaffning i samband med ett större inköp eller förvärv.

Erfarenhet lönar sig

Med vår rutin och kunskap sätter vi oss snabbt in i situationen och kan ge dig den hjälp du behöver. Vårt mål är att skapa långa kundrelationer och lära känna våra kunders verksamhet väl. För oss är det viktigt att du som kund får trygghet och stabilitet.
crossmenu