Redovisning

  Tycker ni att redovisningen tar för mycket tid från er kärnverksamhet?

  Låt oss hjälpa er!

  Vi gillar att jobba med redovisning och är bra på det!

  Vi erbjuder att hantera er bokföring helt anpassat för just er verksamhet. Vi vet att alla bolag och alla branscher är unika. Vi på Bright ser till ert behov och önskemål i valet av arbetssätt och programvara. Vi är inte bundna till att använda någon specifik programvara utan vi rekommenderar den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just er verksamhet.  Vi jobbar med full flexibilitet och kan via molnbaserade programlösningar sköta jobbet antingen från vårt kontor eller ute i er verksamhet. Vi har alltid den personliga relationen i centrum. 

  Vill ni sköta er löpande redovisning själv? Då erbjuder vi gärna vårt stöd med löpande konsultationer och avstämningar samt avslutar räkenskapsåret med årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklaration. 

  Våra tjänster utförs i enlighet med Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster, Reko, så ni kan alltid vara trygga med att de tjänster vi levererar håller denna högsta kvalitét.

  Image

  Erfarenhet lönar sig


  Med vår rutin och kunskap sätter vi oss snabbt in i situationen och kan ge dig den hjälp du behöver. Vårt mål är att skapa långa kundrelationer och lära känna våra kunders verksamhet väl. För oss är det viktigt att du som kund får trygghet och stabilitet.